Σεφ Γιώργος Κουμπούρης

Γεννημένος στην Αθήνα με καταγωγή από Κωνσταντινούπολη και Κεφαλονιά ξεκίνησε το μαγειρικό του ταξίδι πριν 22 χρόνια σπουδάζοντας πρώτα μαγειρική στην Ελλάδα και εν συνεχεία στο Παρίσι, στο Τόκιο, στη Σιγκαπούρη, στη Ταϊλάνδη και συνεχίζει… να μαθαίνει ότι έχει να κάνει με τη διατροφή, την υγεία και το ανθρώπινο σώμα, η πιο πρόσφατη πιστοποίηση του αφορά το Fitness nutrition specialist.

Λάτρης των ταξιδιών και της πολύ πολιτισμικότητας, αφού πιστεύει ότι μόνο έτσι γνωρίζεις τον κόσμο. Ίσως και για αυτό να διάλεξε το μαγειρικό ταξίδι. Ένα ταξίδι χωρίς τελειωμό, με χρώματα, γεύσεις και διαφορετικότητα… ένα ταξίδι που σε παροτρύνει να μαθαίνεις συνέχεια κάτι καινούργιο.

Ρητό του

“Ο καλύτερος σεφ είναι η φύση”

Όσο περισσότερο εναρμονίζεσαι με την φύση τόσο περισσότερα μπορείς να κατανοήσεις τις πρώτες ύλες και να εμπνευστείς μαγειρικά… Σεβασμός στην φύση σημαίνει σεβασμός στον ίδιο μας τον εαυτό.

Μαγειρικό στυλ: Απλότητα εμπνευσμένη από τη φύση με μια υγιεινή προσέγγιση και σεβασμό στο περιβάλλον. Με εκτίμηση στην πρώτη ύλη και ζητούμενο την ισορροπία σε γεύση, υφή, χρώμα & υψηλή τεχνική κυνηγάει την τέλεια συνταγή εμπνεόμενος από την τοποθεσία και την στιγμή.

Έχει εργαστεί σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και σαν private chef για αρχηγούς κρατών και εξέχουσες προσωπικότητες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ζεν: ,τρόπος ζωής … να παίρνεις τα πράγματα έτσι όπως έρχονται και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή!

Όταν δεν μαγειρεύει κάνει windsurf, ταξιδεύει και φωτογραφίζει… travel freak, «γεννήθηκε για αυτό, όπως λέει, θέλει να γυρίσει τον κόσμο, να γευτεί, να γνωρίσει και να νιώσει διαφορετικές κουλτούρες. Ζει για να ακούει ιστορίες!

Αγαπημένη έκφραση: Tίποτα πικάντικο;

Κοινό μυστικό

Λειτουργεί καλύτερα, όταν είναι ερωτευμένος!